Een aantal praktische zaken

Zwembad

Alle gasten, zowel van de gite als de camping, kunnen gebruik maken van het zwembad en de overdekte buitenkeuken. Deze zijn geopend van 1 juni - 30 september.

Parkeren

Op ons terrein is een eigen parkeergelegenheid. Voor het brengen en halen van je spullen kunnen auto's niet het kampeerterrein op of tot de gite rijden. Er staat een kruiwagen tot je beschikking om spullen van en naar de auto te vervoeren.

Huisdieren

Het meenemen van je hond is toegestaan. Wij gaan hierbij er vanuit dat je grip hebt op je hond, honden niet vrij over het terrein laat lopen, en dat ze geen last veroorzaken bij eventuele overige gasten. Schade aangericht door je hond wordt op je verhaald.
Uitlaten op de uitlaatplaats in het bos.
Honden zijn niet toegestaan rondom het zwembad.

Reserveren

Om gebruik te kunnen maken van onze gite of camping dien je te reserveren. Na ontvangst van je reserveringsaanvraag (per e-mail, post of telefoon), ontvang je een bevestiging van ons. Een reservering is definitief zodra is voldaan aan de voorwaarden zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

Annuleren

Voor annuleren zie de voorwaarden zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.

Aankomst en Vertrek

Op de aankomstdag kan je vanaf 16.00uur terecht in de gite. Op de vertrekdag dien je uiterlijk om 10.00uur de gite weer te verlaten.
De campingplekken zijn vrij naar keuze te reserveren, indien beschikbaar. Je bent van harte welkom op de aankomstdag vanaf 12.00uur. Op de vertrekdag kan je tot 11.00uur op de campingplek blijven.
Wij vragen je vriendelijk om je aan de hiervoor genoemde aankomst- en vertrektijden te houden.

Heb je nog vragen?

Bekijk de algemene voorwaarden of stuur ons een bericht met hierin je vragen. Bellen kan ook op Tel. +33 (0)4 7787 0575.