De Camping

Leven midden in de natuur, in de stilte met hier en daar wat dierengeluiden, het prachtige uitzicht over de bergen en slapen onder de meest mooie sterrenhemels? Dat kan op de kleine camping van La Jacquotte!

Tussen de verschillende fruitboompjes bevindt zich onze camping. De camping is een camping à la ferme en heeft een bezetting van maximaal 6 plaatsen. Er is voldoende ruimte rondom iedere plek, voor wat privacy, een zitje en/of speelruimte voor de kinderen.

De camping is geopend van 1 juni tot 30 september.

Omdat de camping op ongeveer 850 meter hoogte ligt kan het in de avond en in de nacht, vooral in het voor- en naseizoen, behoorlijk afkoelen. Een warme fleece of extra deken kan dan niet gemist worden.
Het is bij ons, in overleg, en afhankelijk van de droogte, toegestaan een kampvuur te maken op de daarvoor bestemde plaatsen (maar dus niet bij je eigen tent!).

Het sanitair bevindt zich ook in de buurt van het zwembad en bestaat uit 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels, een afwasbak en wasmachine.

Caravan en Campers

Het terrein rondom de campingplaatsen is heuvelachtig en daarom helaas niet geschikt voor auto's, caravans of campers. Wil je toch heel graag met je kleine camper komen neem dan vooraf (telefonisch) contact met ons op voor overleg (afhankelijk van de bezetting hebben we op onze parkeergelegenheid 1 of meer vlakke plaatsen die wel geschikt zijn).

Heb je nog vragen?

Bekijk de algemene voorwaarden of stuur ons een bericht met hierin je vragen. Bellen kan ook op Tel. +33 (0)4 7787 0575.